Souhlas se zpracováním osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

Milé dámy a milí pánové,

společnost La BiOrganica s r.o. (dále jen "BiOrganica") pro vás přináší do České republiky a na Slovensko ty nejčistší a nejúčinnější bio značky z celého světa. Naše fungování stavíme na férovém přístupu k dodavatelům, zaměstnancům, spolupracujícím obchodům a především k vám našim klientům. A nejinak je tomu u ochrany dat, která nám při nákupu či během vzájemné komunikace svěříte. Odsuzujeme a odmítáme jakékoli praktiky zneužívání osobních údajů a narušování soukromí. Děláme maximum pro to, aby vaše osobní údaje byly v bezpečí a v souladu s právními předpisy, včetně GDPR.

Ve snaze vás co nejlépe informovat o naší nabídce, o mnoha akcích, soutěžích a přednáškách, používáme řadu komunikačních kanálů, u nichž potřebujeme váš souhlas, o který vás touto cestou žádám. Kdykoliv jej můžete vzít zpět.

A co udělením souhlasu získáte?

V rámci projektu BiOrganica pátráme po těch nejčistších kosmetických novinkách, snažíme se také o osvětu týkající se složení kosmetiky a přínosu využití čistě přírodních zdrojů, udržitelného životního stylu a ochrany přírody. Rádi vás také bavíme a odměňujeme. Můžete se těšit například na:

AKCE A NOVINKY:

Klienty oslovujeme především mimořádnou kvalitou za odpovídající cenu. Nerazíme politiku slev. Přesto pro vás chystáme mnoho skvělých akcí, které potěší vás i vaši peněženku, těšit se můžete například na:

  • akce s krásnými dárky, zvýhodněná balení a zcela mimořádně také slevy
  • jako první se dozvíte o nových nejčistších bio značkách, které v zahraničí objevíme
  • budete mít vždy skvělý přehled o novinkách od stávajících značek
Zábavu v péči bylin:

    Rádi vás bavíme a hýčkáme našimi biopoklady, které můžete vyhrát v rámci soutěží na sociálních sítích, nebo si je zdarma vyzkoušet na našich akcích. Díky souhlasu tak budete lépe informováni o:

    • termínech líčení květinami s profesionálními vizážisty ZUII 
    • poradenství s bio kosmetikou Inlight
    • termínech veletrhů, kde se s vámi velmi rádi potkáme osobně. Kromě možnosti vyzkoušet si náš sortiment na vlastní kůži se můžete těšit také na mnoho výhodných akcí.
    • soutěžích o naše biopoklady atd.
    Osvětu:

      K základním pilířům projektu BiOrganica patří snaha o osvětu v oblasti složení kosmetiky, udržitelného životního stylu a ochrany člověka i životního prostředí. V rámci těchto aktivit se můžete těšit na:

      • semináře, workshopy a přednášky nejen s námi, ale především s předními odborníky
      • odborné články a eBooky
      • akce s podobně naladěnými obchodními partnery

      Jaké komunikační nástroje používáme?

      V dnešní době zaplavené nejrůznějšími sděleními a nabité on-line aktivitami se může stát, že i když máte o naše akce zájem, potřebné informace se k vám bohužel nedostanou. Proto se vás snažíme infomovat například pomocí:

      Facebooku  a instagramu

      :

       

      Formou remarketingu:

        .

        Affiliate:

        .

        Jaké osobní údaje zpracováváme?

        Pokud nejste naším zákazníkem, ale chcete mít dokonalý přehled o dění ve světě biokosmetiky, stačí nám udělit souhlas La Biorganica s.r.o. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a budete moci stejně jako naši klienti získávat cenné informace z našich newsletterů. Souhlas také udělujete pro další marketingové aktivity. Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování vašich osobních údajů naleznete níže.

         

        PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

        Právním základem zpracování vašich osobních údajů je váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).

         ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

        Účelem zpracování vašich osobních údajů je zasílání obchodních sdělení a provozování jiných marketingových aktivit správcem vůči vaší osobě.

        Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

         DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

        Doba, po kterou budou vaše osobní údaje správcem uloženy, je maximálně 3 roky od udělení souhlasu, nejdéle však do odvolání vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (pro tento účel zpracování).

          Jaká práva můžete uplatnit?

          Máte naprosto legitimní právo mít kontrolu nad vlastními osobními daty. V souvislosti s jejich správou můžete vůči nám jako správci uplatnit řadu práv:

           
          Právo na přístup k informacím:

          Máte samozřejmě právo požadovat po nás informaci, zda jsou vaše osobní údaje zpracovávány či nikoli. Pokud vaše osobní údaje zpracováváme, máte právo požadovat vysvětlení ohledně jejich zpracování, včetně informací o tom, jaké z vašich osobních údajů zpracováváme.

           

          Právo na opravu:

            Máte také právo, aby vaše zpracovávané údaje byly vždy aktuální a přesné. Není-li tomu tak, můžete po nás požadovat opravu, aktualizaci či doplnění jakéhokoliv osobního údaje. Do doby, než přesnost údajů prověříme, můžete žádat omezení zpracování.

            Právo na výmaz:

            Máte také právo na to, aby vaše osobní údaje nebyly zpracovávány vůbec. Z tohoto titulu můžete požadovat výmaz konkrétních osobních údajů. Nebude-li nám v tom bránit zákonná povinnost, povinnost ze smlouvy či oprávněný zájem, samozřejme vaší žádosti na výmaz vyhovíme, příslušné údaje vymažeme, skartujeme či anonymizujeme. 

            Právo na přenositelnost:

            Dalším z práv, které vám nová evropská úprava GDPR poskytuje, je právo požadovat tzv. přenositelnost osobních údajů na nového správce.

             

            Právo podat námitku:

              V případě osobních údajů zpracovávaných na základě oprávněného zájmu BiOrganica nebo ve veřejném zájmu máte právo vznést námitku adresovanou BiOrganica proti takovému zpracovávání. Jedná se zejména o případy, kdy vám budeme zasílat z důvodu oprávněného zájmu obchodní sdělení na základě kupní smlouvy či vašeho souhlasu.

               

                Právo podat stížnost:

                V souvislosti se zpracováváním vašich osobních údajů máte právo se kdykoliv obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů se stížností, a to v případech, kdy se domníváte, že dochází k porušování vašich práv týkajících se osobních údajů.

                Další příjemci osobních údajů?

                Abychom vám mohli naše zboží řádně nabídnout na e-shopu, doručit je až k vám, mohou být vaše vaše osobní údaje dále zpřístupněny dalším subjektům:

                1. provozovateli zajišťujícímu technické řešení a podporu e-shopu společnosti BiOrganica
                2. provozovateli účetního systému a cloudového úložiště, na kterém je účetní systém bezpečně uložen
                3. poskytovateli, u kterého má BiOrganica elektronickou poštu,
                4. společnostem vydávajícím kreditní karty, poskytovatelům platebních služeb za účelem zpracování plateb a bankám na základě vaší objednávky, plnění kupní smlouvy
                5. přepravcům za účelem dodání vámi objednaných produktů nebo služeb a řešení reklamací, včetně odstoupení od smlouvy
                6. třetím stranám, např. právním zástupcům, soudům za účelem vymáhání nebo uzavření jakékoli smlouvy s vámi;
                7. veřejným orgánům (např. policie).
                8.  případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době prodávající nevyužívá.

                Kam se na nás můžete obrátit?

                Správcem vašich osobních údajů na těchto webových stránkách je společnost La BiOrganica s r.o., se sídlem Husinecká 808/5, 130 00 Praha 3, identifikační číslo: 01870378, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C 212634. Velice rádi vám vyjdeme vstříc, poskytneme informace i vysvětlení, která budete potřebovat. Pokud budete chtít v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů cokoliv změnit, doplnit či objasnit, obraťte se na kterýkoliv z níže uvedených kontaktů:

                Zákaznický servis:    info@biorganica.cz

                Telefon:                     + 420 296 826 955.

                Tyto Zásady zpracování osobních údajů jsou platné a účinné ode dne 25. 5. 2018.

                 

                 

                 
                CHCETE VĚDĚT O NOVINKÁCH A AKCÍCH JAKO PRVNÍ?
                Tak neváhejte a přihlaste se k odběru novinek